beats by dre cheap

If you like your coffee hot, let me be your coffee pot.

 

Na neki čudan način izgubi se cijeli dan kad se nađem pored tebe.

Na neki fazon zaboravim sve neugodnosti, sve histerične napade tuge, sreće, radosti, sve nekako isčezne iz moje privremene memorije kad se nađeš pod mojim ramenom.

Tako te se sjećam nekako.

Uvijek negdje tu, na dohvat ruke, u dlanovima, ispod prstiju sa rukom oko tvojeg struka, gledaš prema gore i konstatno škiljiš, pratiš moje mahanje rukom i moje nepovezane govore o nepovezanim temama, uvijek si negdje blizu da mi prenosiš toplotu, da me guraš ispred sebe kad neka nadrkana gospođa hoće proći trotoarom pored nas, da me guraš da prvi ulazim u kineske radnje i pitam ih o šarenim čarapama, o fenu za sušenje kose, o elektronskim budilicama i ljubičastim lakovima za nokte, dok se hinjski cerekaš dva metra iza mene i govoriš da naravno imaju sve što pitam jer šta ja to mislim zašto sam baš kod njih.

 

Postoji nešto istinsko lijepo u tebi, nešto što ne mogu opisati svojim oskudnim riječnikom.

Nešto o čemu ti ne govorim ali nešto što me vuče tebi, što me tjera da te zovem svojom, nešto bez čega bih bio izgubljen, u nekom drugom prostoru, u nekom drugom vremenu.

Ja znam da ti misliš da mi izlazimo da samo kupimo hranu ali ti ne znaš da ti ja brojim korake i da ti pikam kamenčiće ispred jer mrzim da te žulja.

Ti misliš da mi pričaš o svojem danu ali ti ne znaš da upijam riječi i da brojim slova i da ti pažljivo pratim usne koje se skupljaju i šire i bijele zube koji se zabavljaju u tom beskraju ljuljanja, zalaženja i izlaženja, da ti pratim oči i bilježim preljeve sive, crvene, crne boje, ja znam da ti misliš da samo čekamo na tetu da se pojavi iza zatvorenih vrata ali ti ne znaš da ja galamim i da nas svi gledaju jer ne želim da čekaš.

I još nešto, mene tvoja kosa ne nervira, ti ne razumiješ da ja i tvoja kosa imamo jedan poseban odnos, ja ne mrzim tvoju kosu, ja mrzim dijeliti jastuke s nekim, ja ne volim kad ti se neko mota oko vrata i ne volim kad ti neko golica nos i ne volim da ti neko maltretira oči, ali ja volim tvoje pramenove crvene koji izađu jedino na suncu i volim tvoje šiške jer kriju šarenilo tvojih očiju, ja volim što tvoja kosa čuva te poglede samo za mene.

 

Htio sam reći još da mi je draže hodati s pet vrećica u ruci a da ti možeš mirno da skakućeš oko mene, da ganjaš leptire, da se penješ po zidićima, da preskačeš lokvice, brojiš žuta auta, da mi pokazuješ na zgodne žene i stare parove, da se igraš mačkama, da se skrivaš iza mene kad prolazi neka lutalica ker ili da me mlatiš balonima po glavi.

Pusti mene da pričam sa barbama u mobitel shopovima, i da se svađam sa tetama na kasi, i da ti naručujem pizzu jer se ti pogubiš kad treba koliko i zdravo reći, jer gledaš negdje u daljinu kad ti se obraća i ne čuješ jednostavna pitanja, pusti mene da se borim s tvojim vjetrenjačama.

 

 


http://.blogger.ba
09/10/2017 18:47